геро б льше не геро
байдуже все що ти любив,
а гроші важать аж нічого,
життя людське тепер по чім?
із ніг на голову штовхає,
чиясь рука, маленьких світ,
та будуть ті,хто пам`ятає,
історії нової хід.
і той, хто прикрива портретом,
убитого свої діла,
не буде довго у секреті,
його трава перецвіла
Свидетельство о публикации №115050504546