т хто мр клаптиками мр
ті хто жде не знаючи чого,
ті кому усі деньочки сірі
я вам заздою,хочу одного
хочу йти, не знаючи дороги,
хочу жити ,без старих думок,
йти туди куди захочуть ноги,
і робити м`яко кожен крок
Свидетельство о публикации №115050504486