Лише ти

Лише ти (пісня)
Сонце травня світить,зорі перейма,
Ти найкраща в світі іншої нема.
А медові очі,зачарують всіх,
І сумують ночі,що не бачать їх.

Припів:
Ти – чуттєва квітка, ти- любов без меж
Наче та лебідка по життю пливеш,
Руки – білі крила, і тендітний стан
Неповторна, мила, ніжна і проста.

Щоб не знала горя, не тривожив страх,
Знай чатує поряд вірний сильний птах
Почуття вирують, летимо навстріч,
Хай земля почує наш весільний клич.
Припів.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.