Сонячнi кульбаби

У траві зеленій
Розлились кульбаби
Золотим промінням
Зранку у саду.
У твоїй кишені
Чи любов, чи зрада…
Тебе полюбила
На свою біду

Приспів:
Чом кульбаби посивіли?
Чом насупилися брови?
Чому щічки побіліли,
Бо пішов ти другої.
Чи я тебе не любила,
Аж до самозабуття.
Чом кульбаби посивіли
І куди вони летять?

До твоєї нені
Я прийшла у хату.
Рушник вишиваний –
Подарунок мій.
Я тримаю в жмені
Семена крилаті.
Сію їх старанно,
Бо це сонце мрій.

Приспів:

Заморозив лютий
Вербу над рікою.
Більше сліз немає,
Тільки біль і жах.
Повертайся, любий,
Сум змахни рукою.
Поцілунків зграя,
Сонце у очах.

Приспів:
16:14
04.05.15.


Рецензии
Красивая песня. И картинка солнечная)
А у меня букет одуванчиков в банке стоит - Дима принёс)

Ксана Поликарпова   04.05.2015 18:31     Заявить о нарушении
Спасибо, это здорово. Димка, мужчина у тебя.

Лариса Калинина-Харламова   04.05.2015 20:33   Заявить о нарушении