перли пацьорики
до штучних брязкальць їхні балачки,
їм вірять, добрі і наївні.
і люблять тільки новачкми,
гей друже, не ведись сьогодні,
на м`якість слів і швидкість язика,
бо наче хмари ті безводні,
вся їхня сутність ось така.
бо друзі скажуть і правдиво
і так щоб чули тільки ви,
а ті ж улещують зрадливо,
і стеляться, аж до трави.
тікай хутчіш від тих базікань,
вульгарно мащених помад,
бо то лише розтяжка-сітка,
то голос гибелі з за град
Свидетельство о публикации №115050407022