Бджiлка

Чому ти бджілочко  сердита
Я хочу квіточку зірвати
Тобі я зла не причиню
А  ти ужалить мене хочеш
За що за що скажи  прошу
Сердито бджілка закричала
Ця квіточка  мене годує
Зірвеш її мені як бути
Без квітів я не проживу
Це мій сніданок  і обід
Моя вечеря це мій хліб


Рецензии
Очень мило. Деткам должно нравится.

Барабаш Ольга Каневская   14.05.2015 17:04     Заявить о нарушении