Убегает, не догонишь

Убегает, не догонишь,
Моё время убегает,
Убегает и не спросит,
И не спросит, почему так?

Я смотрю-смотрю на небо,
Звёзды яркие считаю,
Моё время убегает,
Моё время тает-тает...

Словно снег оно, как льдинка,
Каплей льётся, истекает,
Я смотрю-смотрю на небо,
Моё время убегает, убегает...


Тікає, не доженеш

Тікає, не доженеш,
Мій час тікає,
Тікає і не запитає,
І не запитає, чому так?

Я дивлюся-дивлюся на небо,
Зірки яскраві вважаю,
Мій час тікає,
Мій час тане-тане...

Немов сніг воно, як крижинка,
Краплею ллється, спливає,
Я дивлюся-дивлюся на небо,
Мій час тікає, тікає...





Рецензии