Буде свято

Коли закінчиться війна
Ото вже буде свято
І сама більша дивина,
Не будуть вже стріляти.

По мирних селах і містах
Й не будуть убивати
Бійців, простих людей за так
І буде жити мати.

Та доглядати діточок,
Щоб ті  росли та вчились
Вже без підвалу і свічок,
Ховатись де привчились.

Ми пригадаємо бійців,
Які життя віддали,
Щоб жити нам без ворогів,
Щоб нині святкували.

Цю перемогу у війні,
Що вільна Україна,
Що вже минули дні страшні
Для нашої країни.
04.05.15.


Рецензии