Якi чудовi днi

Які чудові нині дні,
Коли весна буяє
Й зникають геть думки сумні,
А радість гучно грає.

На струнах нашої душі
Співає солов’ями,
Тихенько теплі йдуть дощі
І любляться з квітками.

Весна настроює людей
На ноту оптимізму,
Позбутися всіх злих ідей
Якогось там ще ізму

Гуляй собі,  привітний світ
Коли все оживає,
Думок щасливих у політ
У небо відпускає.

Які красиві нині дні
Коли весна гуляє,
Вона тобі не скаже ні
Коли душа співає.
04.05.15.


Рецензии