9 травня

Святкувати перемоги
Як колись усі ми звикли
Нині вже немає змоги,
Переможці майже зникли.

Залишилися онуки,
Залишились їхні діти,
Які з ними в день розлуки
На могили ложать квіти.

Переможців пам’ятати
Будемо всім миром вічно,
І дев’яте відмічати
Завше весело й трагічно.

Перемогу здобували
Завше у борні кривавій,
Україну врятували
Від знущань нацистських гадів.

Слава вільній Україні
І героям вічна слава,
Вже лунає скрізь в країні,
Бо це наша вже держава.
03.05.15.


Рецензии