Люблю Украiну

Люблю Україну, всім серцем люблю.
Як батька любила, як неньку свою!
Люблю, як діток, як сестру і як брата,
Їй долі бажаю... Хай буде багата!

Бажаю їй миру, добра і цвітіння,
Хай буде міцним українське коріння!
Хай люди від горя і сліз відпочинуть,
Хай жахи війни - лють і постріли згинуть!

Хай діти всміхаються сонцю і небу,
Хай птахи співають, війни нам не треба!
Дай, Господи, щастя моїй Україні...
Народу - здоров*я, любові, надії!


Рецензии
Щасти тобі ,Україна!
Мира та злагоди!
З повагою ,Алла.
*******
Завітайте у гості.)))

Алла Любарец   04.05.2015 13:12     Заявить о нарушении
Щиро дякую. Хай щастить i вам. Завiтаю обов*язково.

Раиса Андрейчук   04.05.2015 22:45   Заявить о нарушении