Эмили Дикинсон 1732

***
.
Хоть умирала пару раз,
Но я опять не прочь
По воле Вечности нырнуть
В таинственную ночь —
.
Где, постигая мир громад,
Как пару раз подряд,
Пойму — Разлукой страшен Рай,
Но распрекрасен Ад.


(1732)
.
My life closed twice before it's close;
It yet remains to see
If Immortality unveil
A third event to me,
.
So huge, so hopeless to conceive
As these that twice befell.
Parting is all we know of heaven,
And all we need of hell.


Рецензии