***

На зірці Бога розіп’яли.
І дзвони падають з дзвіниць
Хрести потрощені руками,
Весь божий люд попадав ниць.
Великий гріх прийшов на нашу землю,
Великий гріх, який не замолить.
Горять церкви. Душа болить од скверни,
Весь божий люд попадав ниць.
Тотальний біль скував народу душу.
Червоний демон із пекельного вогню;
Прийшов на землю і сказав він людям:
 - Я Бога вашого, руками вашими і вб’ю.
Палають не врятовані ікони.
І ллється дикий біль с святих зіниць.
Великий гріх прийшов на нашу землю,
Великий гріх, який не замолить.
Все розграбовано, все знищено, все вбито.
Народ в гулагах, мов у клітці звір.
Але вам його віри не убити,
А дух незламний, вам не кинути у вир.
У вир пітьми, невігластва і страху,
У вир де люди, як раби німі.
Вам не покласти гордість їх на плаху -
Вони назавжди лишаться людьми!!!

30.11.08


Рецензии