***

ВІЧНА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЯМ, ЯКІ ВІДДАЛИ СВОЄ ЖИТТЯ ЗАХИЩАЮЧИ РІДНУ ЗЕМЛЮ - РІДНУ УКРАЇНУ!!!

Не стояти мені біля тебе…
Не дивитися в очі ясні…
Я тепер моя люба на небі,
І прийти зможу лише у сні.
*****
Ну не міг я зробити інакше!
Бо тоді, це вже був би не я,
Як же вдома я міг залишитись,
Коли плаче так рідна земля.
*****
Коли ворог скажений лютує,
Який гірший за всяких катів,
Який прапор мій рідний плюндрує,
І вбиває Вкраїни синів.
*****
Коли гинуть мої побратими,
Захищаючи землю свою…
Як же можу я осторонь бути –
Коли я Україну люблю!
*****
Я зробив, те що мав я зробити –
Це війна моя мила, війна!
Ти скажи моїй мамі старенькій,
Що загинув синок не дарма.
*****
Ти скажи, що загинув за землю,
По якій іще змалку ходив…
За людей, за народ український –
За все те, що безмежно любив!..
*****
Не стояти мені біля тебе…
Не дивитися в очі ясні…
Я тепер моя люба на небі,
І прийти зможу лише у сні.

14.01.2015р.


Рецензии