***

Дощ весняну мелодію грає…
Вітер сповідь любовну шепоче…
І у проблисках чистого неба,
Проступають Твої карі очі.
Я із ніжністю дивлюсь у гору,
Серце б`ється шалено у грудях.
Я кохаю Тебе! Я Вас люблю –
В голос я промовляю на людях.
Почуття ці настільки чудові,
Що уваги я вже не звертаю,
На всіх тих, хто проходить і чує –
Я кохаю, кохаю, кохаю…!!!

27.04.2015р. (П.М.Б.)


Рецензии