Честь i пам ять

Тут честь і пам'ять воєдино
Бруківку вкрасили журбою,
Де "сотня" стримала собою
Навалу чорну в Україні.

Тут пам'ять, честь і тихий смуток
В блакитній стрічці поєднались,
І чорним та червоним стались,
В німих обличчах фотокарток.

Рахує роки той годинник,
Зима і літо, знов зима,
І буде вулиця німа
Довіки в смутку павутині.


Рецензии