Коханому...

Прокидатись з тобою щоранку,
Посміхатись, дивитись у очі,
Цілуватись з тобой до світанку –
Над усе у житті цього хочу!
Готувати смачненькі сніданки
І приносити каву у ліжко,
На дивані сидіти в обіймах,
Говорити про фільм або книжку.
Лікувати тебе від застуди,
Прасувати штани і сорочки,
Засинати у тебе на грудях,
Вибирати разом сукню дочці.
У кіно щонеділі ходити,
З сином разом в футбол поганяти,
Розділити печалі і радість –
Я сім*єю твоєй хочу стати.

Присвячується Є.Л.


Рецензии