давай

Не дозволяй мені тебе втрачати,
Роби мене ще краще, ніж учора.
Разом суботній ранок зустрічати -
Це відчувать, що точно ти удома.
Будь ласка, обіймай мене сильніше,
Не зупиняйся говорити, щоб без тиші.
Боюся тиші. В ній стаю слабіше.
І просто поруч будь. З тобою дні світліші.
Не обіцяй нічого – обіцянки
доволі неслухняні в цьому часі.
Відкриймо краще всі в душі фіранки
Й потонемо у неквапливім джазі.
Нехай весь світ побачить, як буває,
Коли ніщо не стримує тих двох.
І посміхнеться, бо по-іншому не знає,
як відреагувати на любов.
В собі носити стільки неможливо,
Але приємна тяжкість почуттів.
Давай разом розкриємо вітрила
І проживемо тисячу життів.


Рецензии