Екскурс в минуле

Де знайти мені долю дівочу?
Де шукати кохання своє?
Варто мені заплющити очі,
Як воно преді мною стає.
А як тільки я очі розплющу,
Воно швидко звикає вдалі.
Чи продати мені свою душу
На дівочую долю взамін?

Ось і люд вже почав говорити.
Та він зовсім не тямить про що.
"Не набридло ще в дівках ходити?"
Причепились до нас ні за що.
Вже від цього матусенька плаче
І не хоче пускать за поріг.
Де ж ти ходиш, мій рідний юначе?
Я чекаю тебе з року в рік.


Рецензии