Але тебе це не цiкавить

Чому тобі сказать не можу
Того, що так мене тривожить?
Це відчуття щодалі множить.
І сил нема тримати ношу...

Чому сказать мені так тяжко
Про те, що спокою лишає?
Нормально думать заважає.
Я відкриваю нову пляшку.

Чого не можу я відкритись?
Розповісти про всі тривоги,
Через які нема дороги.
І ковдрою спокійно вкритись.

Дозволь від мук себе позбавить,
І закричати що є сили!
Про те, що увесь час носила.
Але тебе це не цікавить...


Рецензии
Очень милое, приятное стихотворение, о наболевшем и знакомом. С уважением Светлана.

Светлана Георгиевская   02.05.2015 18:47     Заявить о нарушении
спасибо большое!)

Арина Ковальских   02.05.2015 18:48   Заявить о нарушении