Травнев ноч

Травневі ночі нарешті,
тепліших не має на світі,
запах розквітлої черешні,
твій погляд оповитий.

Місяць яскравить твої губи,
а вітер волосся оживля,
хоча все це мене погубить,
проте я щасливий,мов немовля.

Травневі ночі мене оживляють,
немов підсніжник проростаю,
травневі ночі,ні на що не проміняю,
сердце лиш в травні відтає.


Рецензии