Дитячий малюнок

Дитячий малюнок прислали солдату.
Під бронежилет заховав він його.
Бо цей подарунок, мов рідна є мати.
Від куль збереже і життєвих незгод.
Дитячий малюнок… там сонечко сяє
І пташка цвірінькає в літнім саду.
Там татко із ненькою сину співають
Про радість життя і честь у роду.

Приспів:
Чи може війна розпізнати секрети
Любові під грім канонади?
Дитячий малюнок під бронежилетом –
Це оберіг для солдата.

Дитячий малюнок несуть рученята
І світиться серце любов’ю.
Хай діти не знають, як палять гармати
І стогне Вкраїна від крові.
Дитячі малюнки розвішені в танках
І дух піднімають героям.
А завтра у бій поруч із сином йде тато,
Бо щастя дітей того варто…

Приспів:
Ніколи війні не пізнати секрети
Любові, надії і правди!
Дитячі малюнки під бронежилетом –
Це сила і віра солдата.
Ніколи війні не пізнати секрети
Добробуту, щастя і віри.
Дитячі малюнки під бронежилетом –
Це гарантованість миру!
11:24
01.05.15.


Рецензии
Всё. Тут уже расплакалась.

Ксана Поликарпова   03.05.2015 08:51     Заявить о нарушении
Я тоже плакала, спасибо тебе...

Лариса Калинина-Харламова   03.05.2015 11:37   Заявить о нарушении