OCHI ocharovani chasom mista

«ОЧІ» (очаровані часом імена)

Дивитись в очі
Прямо в них
Я хочу попросити
Твою душу.
Дивитись прямо.
Посміхнись,
Взаємністю відповідати
Мушу.
Дивитись в очі
Моє все
Палає у тобі
У відчаї мовчання.
Дивитись щиро
І без слів
Зім’ятого
Забутого зізнання.
Всі хочуть знати
Погляду ціну
Чекають
І вбивають час.
Годину
Й не одну,
Затамувавши подих
Прагнемо,
Благаємо,
Б’ємось…
За посмішку, дзвінок.
Так повелось…
За миті,
Що в тумані
Вже забуті.
За рідні очі
З поглядом,
Що крадькома
Хвилюють серце
Не дарма.
За кожен
Новий подих
Новий звук.
За щирість рук,
І за вірші спокуті.
І за мелодію,
Що назавжди
Кодує символи душі.
Не йди!
Але я не тримаю.
Завжди!
Шкода, що не літаєм.
Повернись!
І забери,
Що залишилось…
Дивись!
Це все, що є.
Світом прошились
В дурні пошились.
Так і не зважились…
Невинні стратились.
Розквітнуть!
Неодмінно розквітнуть
Тюльпани,
Рожево-гарячі.
Не стануть
В’янути з часом.
На славу невдачі
Разом
Пройдем незважаючи
На гори
І все ж літаючи
Ми знову зможем
Замалювати
Склеїти
Ми надолужим
Картини світу
Ми всі, як діти.
Дивитись в очі
Прямо в них
Я хочу попросити
Твою душу…
Літай і мрій вночі.
Дивись…дивись…Це ми.

25.04.2015


Рецензии