Поруч

КРОКУЮ ШЛЯХОМ ТЕРНЕСТИМ,
БАЖАЮ КОХАТИ ЗА КОХАННЯ,
ЩАСТТЯ - ЦЕ ПОРУЧ ТА НАЗАВЖДИ,
БАЖАННЯ - ЦЕ ПОДИХ РАЗОМ,
ЧУТИ ДУМКИ ТВОЇ НА МОЄ МОВЧАННЯ,
РАЗОМ ЗУСТРІЧАТИ СВІТАНКИ,
НЕПОКОЇТИСЬ ЯК ТАМ ВІН-ВОНА
ПІД ЗЛИВОЮ, А МОЖЕ СПЕКОЮ...
ВЕЧЕРЯ РАЗОМ З СВІЧКАМИ ТА ВИНОМ
МРІЇ ЗДІЙСНЕННІ, БО ВОНИ ТАКІ ПРОСТІ


Рецензии