Ти

Ти — янгола подих у синьому небі
І вітер з нектаром п'янких матіол,
Бурштином медовим стаєш ти на сонці,
Легка, невагома, як мрія ти знов.

Літаєш на крилах, як вітер прозорих,
Ти завжди є поряд, ти поряд щодня,
Трояндовоніжна і блідобузкова,
І біла, і чорна, як небо й земля.

Вечірньої тиші ти — пісня солодка,
Твій сміх — невгамовний, веселий струмок,
Мов вибух на сонці, галактика нова
Вкриває волосся віночок зірок.


Рецензии