Pinica

Tin pinica eu in mina -
Dumnezeu ne-o da din mila-i!
Cit de buna-i si gustoasa
Si e foarte pretioasa!!!
Ca pe masa ea sa-ajunga,
Face-o cale atit de lunga!
Voi n-o aruncati nicicind!
Undeva vre-un om flamind,
Cata ceva de mincare,
Dar pinica - nu o are!
Astazi multi de foame mor,
Noua, insa, ni-i usor -
Noi pinica o avem
S-o mincam atunci cind vrem!
Deaceea ii multumim
Domnului bun si Divin,
Ca ne-a dat pinea pe masa
S-o avem oricind in casa!!!!!





               ADINELA, ESTI O FLOARE!!!

               TE IUBESC, SCUMPETEA MEA!!!!


Рецензии