Чэчэклэр
Хамза Арсланов
Тэрэзэ тобемдэ гол селкенэ,
Яфраклары дер-дер килэлэр.
Кышкы салкын жиллэр ярык таба,
Минем жанга хетта керэлэр.
Голлэр тузэр, алар чыдамлыклар,
Жан чыдармы кышкы салкынга.
Язын голгэ чэчэк булыр очен,
Ул бит тели исэн калырга.
Свидетельство о публикации №115043006141
Так что жду снова...
Влад.
Владислав Евсеев 12.05.2015 16:46 Заявить о нарушении