1. 05
Готую зброю. А ти розставляєш блокпости на кордонах.
Стадія переговорів. У мене істерики, в тебе - аргументи.
І до спокою як до ікони в Десятинній.
Кілометрів чотириста, якщо не вічність цілу.
Ти і далі будуєш стіни. Почуття в мінусі,
Точніше їх повна відсутність змушує бути в тонусі.
Спроби наступу. Провал за провалом.
Я починаю вірити в Бога, бо прошу в нього ночами
Витримки та допомоги. Лишається звикнути.
Чекати тебе, все одно що чекати смерті.
Хоча, вона прийде певно. А ти під питанням.
Відчаю через вінця. Бери й пий,
Хоч залийся. Хоч пої свою армію.
Поразка на всіх фронтах. В артеріях осінь.
Свидетельство о публикации №115043000532