А ти чому такий сумний

А ти чому такий сумний, мій друже?...
Щось сталося? - то ти мені скажи!...
Мені твоє мовчання не байдуже,
Тому самотнім серцем не тужи...

Розділимо з тобою всі печалі,
І шлях важкий долати краще вдвох...
Та не журись, що буде з нами далі?..
За нас з тобою вже подумав Бог!...


Рецензии