Дурний i розумний

Знає все дурний,
А розумний ні,
Принцип рятівний –
Вчитися всі дні.

Успіх його жде,
А дурного ні,
Куди  не піде
Завше у багні.

Хоче заробить,
Та не вміє як,
Треба ж якось жить,
Думає бідак.

А розумний скрізь
Знає що робить.
Ти бідак? Не лізь
Де не хочуть вчить.

Або вчитися
Не бажаєш ти,
Бо нема кінця
Межам дурноти.
29.04.15.


Рецензии