Присвячено Л. М

Нехай в очах палає радість
І не гніздиться в серці сум
Щаслива будь, усім на заздрість
Завжди в полоні світлих дум.

Нехай горить у серці щастя
І доля буде, як весна
Нехай задумане все вдасться
Весела будеш, не сумна.

Нехай кохання завітає
Душа наповниться теплом
Крилата мрія враз засяє
Злетить у небо за вікном.

І хай обходять стороною
Печаль, проблеми і біда
І залишайся лиш собою,
Бо ти така у нас одна!

               23.04.2015


Рецензии
Дуже гарний вiрш!
Знiмаю капелюха...
Дякую Вам!

Александр Харчик   26.05.2015 13:37     Заявить о нарушении
Щиро дякую за відгук!

Оксана Малогон   26.05.2015 13:44   Заявить о нарушении