Ми разом з тобою замок та ключi

Ти в морі кОмпас, компАс - на суші.
Ти лід в пустелі, і жар в снігах.
Ти стиглі плоди на яблуні грушок.
Ти риба, що плаває на ногах.

Ти зграя коней, що в вирій скакають.
Ти стадо птахів. Ти вовчий прайд.
Ти страус й пінгвін, що найкраще літають.
Між ребер метелик, і, ти, про це знай!

Ти влітку метіль. Ти взимку спека.
Ти хмари в морі та хвилі в небі.
Ти той, що дітей не приносить, лелека.
Ти той, що любові не знає лебідь.

Ти грішник, що точно потрапить до раю.
Ти сонце, що сяє лише вночі.
Тебе я таким який є ти кохаю.
Ми разом з тобою замок та ключі.


Рецензии