Все буде

Нехай  без даху,
Але  ти  живий,
Нехай чув кулі - 
Мирне  зараз небо!
Тебе вітаю  друже,
В день  весняній твій,
Ти тільки  мрій,
І  все буде як треба!
Здоров’я тобі друже,
І тепла,
Кохання чистого,
І справжнього натхнення,
А друзі є,
Ми  ж разом не дарма,
Плече підставимо і пройдемо 
Крізь терна,
Вітаю  з днем народження тебе!
Нехай  надії проростають зерна!
28.04.2014
____________________________________________________
На замовлення  Андрія Туренко


Рецензии