Зацвела вновь груша в огороде
Вся немов облита молоком.
І лікує наболілу душу
Заметіль квітнева за вікном.
Незрівнянний аромат цвітіння
Відчувають, мабуть, всі світи.
У холодну пору, вже осінню,
Будуть груші в пам'яті цвісти.
А коли морозні заметілі
Вкриють снігом у садку гілки,
Думатиму, що летять то білі
З груш старих духмяні пелюстки...
Свидетельство о публикации №115042807241