Позеленiло

Сиджу, дивлюся на природу,
Позеленіло майже все,
На вулиці повно народу
Й приємне в кожного лице.
 
Гуляють діточки й бабусі,
Бульвар вiд iгор їх кричить,
У незупинному всі русі,
Бо рухатись, то значить жить.

А в небі сонечко аж сяє,
Прийшло тепло, прийшла весна
І кожен з нас вже добре знає
Ось заквітує ще вона.

У світ кохання і любові
Людей тоді вже занесе,
У кожнім погляді та слові
Ми дуже вдячні їй за це.

Ворожа злість життя не спинить,
Воно від Бога, не від них,
Тож він по своєму учинить
І вбереже людей від злих.
28.04.15.



 


Рецензии