Будь ласка

Телефонуй мені будь ласка,
Я хочу чути голос твій,
Для мене він звучить мов казка
Із ще юнацьких гарних мрій.

Про добру, милу і кохану,
Таку я в решті і зустрів,
Тебе, до того ще і гарну,
І закохатися посмів.

Сьогодні я живу й радію,
Що ти в душі у мене є,
Та вибачай, бо так я дію,
Почути щоб ім’я твоє.

Бо нині ти живеш далеко,
Нас, мабуть, доля розвела,
Не долетить туди й лелека,
Ти ж ще мене не підвела.

Телефонуй мені будь ласка,
Завжди щоб чув я голос твій,
Щоб не закінчилися казка
З моїх сучасних дивних мрій.
28.04.15.


Рецензии