Помним! Гордимся! Победим!

Через біль,
Через кров,
Крізь серце…
Віддзеркалюючи,
наче з люстерця,
Перемоги нове
Сподівання,
Від онуків
Дідам вітання.
Сімдесят – грандіозна дата,
Та на жаль,
Знов війна,
Й українцям,
Либонь, не до свята.


Рецензии