Чийсь спогад
У віддалену комору
Ми з тобою ходили голі.
Ти ще вчилася у школі,
Я ще марив про кохання
І складав вірші у ванні.
Потихеньку, крок за кроком,
Йшло життя, минали роки.
Але ті солодкі миті
Кращі від усього в світі.
2008 г.
Свидетельство о публикации №115042709077