Бабця

Жінкам поговорити
Найкраще за усе,
Мовчанню не навчити,
Полають вас за це.

Бо нині є мобілка,
Говориш та ідеш,
Це знає кожна жінка
І чоловіцтво теж.

Іде старенька бабця
Й говорить, не мовчить,
З ноги злітає капця
І може ж загубить.

Вона ж не помічає
Й спокійно далі йде,
Комусь відповідає,
Для неї це святе.

Побачив це хлопчина
І капцю їй віддав,
Сказала -  молодчина,
За це цукерку мав.

Мобілка задзвонила,
А бабця й далі йшла
Та з кимось говорила,
Така вона була.
27.04.15.


Рецензии