Роздуми

Щось кличе, лякає, штовхає в безодню
І треба знайти в собі сили з нічого.
Я зберігаю свічу Великодню,
Вважаю, що все почалося із чогось.

Нічого, що нас не впускає в майбутнє?!
Нічого, що зрада ховає дороги?
А де те яскраве, живе незабутнє?
Чому у минуле стежки, збиті ноги?

Позад залишились страхи від прірви,-
Біль, що відлунням в душі не озветься.
Не може людина жити без віри.
А все те лихе з часом також минеться.

Золотом стане надмірне мовчання?
Срібло незбиране вкриє волосся...
Знову безсоння, - тривале навчання,
Щоб ліпше усім на світанку жилося.(експромт).

  ЛЮДМИЛА ЖУРАВСЬКА


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.