Сон любви. украинский язык

А з коханою ночі-
Наче пошук одвічних причин...
А в коханої очі,
Наче зорі, блищать уночі...

Неприборкана сила-
Пізнання еротичності шлях.
У коханої тіло,
Наче шовку сувій у руках...

Я з тобою бажаю
Пити хтивість основи основ...
А коли засинаю-
Уві сні ти з"являєшся знов...

Сон чи мара єднання...
Не буди! Я не виспався ще!..
У морфеї кохання
Ми спимо під родючим дощем...


Рецензии