Кохання або одне, або не несправжн

Коли нема в житті кохання -
Шукать не треба, почекай.
Якщо отримав ти зізнання -
Не йди від нього, не тікай.

Саме прийде воно до тебе,
Якщо нема його в цей час.
А якщо є - цінити треба
Та пригортать як в перший раз.

Якщо ж було - та вже не стало,
Забудь його ти як щось враже.
Кохання, як мені сказали:
Або одне, або несправжнє.


Рецензии