Багато для щастя не треба

Ти знаєш, багато для щастя не треба.
Нам треба любові та мирного неба.
Нам треба в коханні порозуміння.
Пустити на Батьківщині коріння.

Нам треба здорових діток ростити.
Будинок купити та сад посадити.
Щоб жити, забувши про всі невзгоди.
І щоб нам ніщо не робило погоди!


Рецензии