Пошуки себе

Коли знайти себе не взмозі -
Я все блукаю і блукаю.
Стою безцільно на дорозі
Й куди подітись, я не знаю.

Я б випала рясним дощем,
Та сліз немає, вже немає.
Я спалахнула би вогнем!
Та щось в душі мене тримає.

Я б полетіла до небес...
Та крил не маю, більш не маю.
Тому я лиш безхатній пес,
Який де дім його не знає.


Рецензии