В серц1

Нехай в серці розтане весна
Й проміння сонця загляне туда,
Нехай в серці лише усмішка грає,
Як золотисте насіння більш не згорає.

Нехай в серці запалає вогонь,
Щоб душа була міцна як камінь отой,
Нехай в серці не буде розриву,
Лише почуття справжнього диву.

Нехай в серці не буде болю,
Щоб обминало його страшне горе,
Нехай в серці не тає іскра
Де тобі усміхається прекрасна весна.

Нехай в серці лише правда панує,
Все буде добре,вона не жартує,
Нехай в серці не буде страждання,
А лише доброта та її показання.


Рецензии