Потреба у - треба

Треба бути сильною, коли пече десь у грудях.
Бо заб'ють тебе дуру, з чудовою фігурою...
Треба бути трохи менш мужньою.
Бо покинуть тебе навіть органи твої, досить дружньо.

Треба галасувати фільтруючи на кого.
Бо зморшок в тебе вже більше, ніж у бабусі на дворі.
Треба хотіти так чогось, щоб збувалося.
Бо ти вже на мріях по моєму накаталася.

Треба припинити носити все у клітку.
Бо скоро тебе приб'ють дівчинко ще й влітку.
Треба менше людям рідна посміхатись.
Бо вони це не за щирість приймають, а за відсталість.

Треба кохати припинити сьогодні вранці.
Бо сама себе вже дістала - з розуму зводиш, ти ж як бабця!
Треба діяти в потрібний час, не чекаючи 3 роки.
Бо потім лиш прикраса пустоти, залишиться, та дотик.

ТРЕБА, ТРЕБА, ТРЕБА і ще раз,  ТРЕБА, ТРЕБА, ТРЕБА.
Я не приховую, в нас таки є проблема.
Але чи досить сміху й втіхи, серйозності та лиха.
Щоб вчитися у крику, сильніше стати світу.


Рецензии