Наконец-то Лето!
it seemed :
that every word
is stolen
This path - of brain
is holy - !
Sometimes me better keeping silent . ..._ .
Think over - further
by a brainЪ
( in the summer nights ... )
about Yours - a little body
Свидетельство о публикации №115042602497