Monkies Holes

 That is
a day
     of (almost )  May  !

  How love i bless -  your fuckin' holes

    -  Today  !

 Und  ,  i dont know  - how tears make-up - u've 
havent-heard   -     the Power  !

 I  - hug You , Kiss  !
( The real - died against the Hitler's troops  -  ... a Soldiers -  ?  )

 -  Пусть-сук , какие-бы  они - ни
Были   !

 Я - всё-таки ,
баркас-турецк с сардинами
  за 130 миль  - от берега  ...   -  Good-bye(Идите - на naugh


  - Get - fuckin down n  !

 i never heard  -  tho babies cried   !


Рецензии