твоя доброта,
интерес ко мне возбуждает.
но я не могу проникнуть в тебя -
Бог это запрещает.
кто-то оправдан, а кто-то наказан,
но Бог все равно - Cвят.
нам у Господа нет проклятий -
Он к Себе нас зовет назад.
I'm excited by your kindness,
your interest to me - excites.
but I cannot penetrate inside you -
it is forbiden by God.
someone's acquitted, someone's punished,
but Saint is our God.
And the Lord has no curse to damn us -
He calls us to His love back.
Свидетельство о публикации №115042504559