О весне
Багато хто писав про весну
Про повну чар диво пору
Про те що шлях чумацький в небі
Мов перевесло на снопу .
Красу в ночі де спів лунає
І серце птаха навпіл крає
І поцілунок , в перший раз
Як закохались водночас..
Ой весно-весно втіха серцю
Співає в небі жайвір нам
Не дасть зозуля спокій зайцю
Кукує знов то ту то там
І розповість як в гай ходила
Маленька дівчинка комусь
Вона там зайчика зустріла..
Та не впіймався він чомусь…..
Ол-др . Ан-др. Тарасенко
25.04.2015р
Свидетельство о публикации №115042502739